Raci umpluti cu legume

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere raci umpluti cu legume

Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care iese foarte usor. Se spala foarte bine racii si se fierb in apa, care clocoteste, cu legumele indicate in retetar. Cand racii sunt fierti, se scot din apa. Se scoate carnea din codite, se toaca si se amesteca cu legumele taiate foarte marunt. Se face o maioneza dint-un galbenus rascopt si doua crude, se amesteca cu ulei (1 pahar), adaugat treptat, se adauga o lingurita mustar, sare, piper si se amesteca. Carapacea racilor se curata bine inauntru si se umple cu salata de legume amestecata cu maioneza. Se garnisesc cu salata ce a ramas de la umplut si cu patrunjel verde tocat marunt.

Ingrediente reteta

  • raci 20 bucati
  • morcov 1 bucati
  • patrunjel 1 bucati
  • telina 1 bucati
  • castravete 2 bucati
  • patrunjel verde 5 grame
  • mustar 50 grame
  • mazare 50 grame
  • ulei 100 mililitri
  • sare 5 grame
  • oua 3 bucati
  • piper 5 grame

raci umpluti cu legume : 0 comentarii

Nu exista comentarii