Raci umpluti
- lin-pe-lin
- 18-01-2010
- 3583
- 0
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 20 |
Descriere raci umpluti
Pentru inceput se trece pestele prin masina de tocat apoi se amesteca cu celelalte ingrediente faina, ouale si mararul si patrunjelul taiat marunt pana se obtine o pasta frumos mirositoare . Intr-un vas se pun la fiert racii , cand sunt aproape fierti se scot si se pun pe un platou si se lasa sa se raceasca iar cand se poate lua unul in mana fara sa te friga , racului i se desface carcasa . Deoparte ramane coada si restul de corp si de celalalta parte carcasa care se unple cu pata apoi se lipeste la loc racul . Dupa umplerea tuturor racilor se pundi nou la fiert la cel putin doua clocote . Dupa fierbere se scot pe un platou si se servesc calzi sau reci cu mamaliguta calda si cu mujdei de usturoi , dar la fel de bine sicu garnituri de muraturi . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
raci 20 bucati
-
peste dezosat 500 grame
-
catei usturoi 5 bucati
-
faina alba 100 grame
-
ou 1 bucati
-
Marar si patrunjel verde - frunze 5 bucati
raci umpluti : 0 comentarii