Raci umpluti

Detalii

Porti 5
Timp 20

Descriere raci umpluti

Pentru inceput se trece pestele prin masina de tocat apoi se amesteca cu celelalte ingrediente faina, ouale si mararul si patrunjelul taiat marunt pana se obtine o pasta frumos mirositoare . Intr-un vas se pun la fiert racii , cand sunt aproape fierti se scot si se pun pe un platou si se lasa sa se raceasca iar cand se poate lua unul in mana fara sa te friga , racului i se desface carcasa . Deoparte ramane coada si restul de corp si de celalalta parte carcasa care se unple cu pata apoi se lipeste la loc racul . Dupa umplerea tuturor racilor se pundi nou la fiert la cel putin doua clocote . Dupa fierbere se scot pe un platou si se servesc calzi sau reci cu mamaliguta calda si cu mujdei de usturoi , dar la fel de bine sicu garnituri de muraturi . Pofta buna !

Ingrediente reteta

  • raci 20 bucati
  • peste dezosat 500 grame
  • catei usturoi 5 bucati
  • faina alba 100 grame
  • ou 1 bucati
  • Marar si patrunjel verde - frunze 5 bucati

raci umpluti : 0 comentarii

Nu exista comentarii