Reteta olteneasca
- marupescaru
- 04-01-2010
- 1857
- 2
Detalii
Porti | 6 |
Timp | 20 |
Descriere reteta olteneasca
il cureti,il speli,il portionezi si il lasi sa se scurga de apa.intr-un castron pregatesti faina de porumb cu sare ,piper,boia de ardei dulce si iute.omogenizezi bine amestecul se poate pune si un ou in acest amestec.incingi bine uleiul impreuna cu 2-3 catei de usturoi dupa care ii scoti.stergi bine pestele intr-un prosop si il dai prin amestecul pregatit.prajesti pestele pe ambele parti dar nu prea mult ca isi pierde gustul.se serveste cel mai bine cu mamaliga si mujdei de usturi.pofta buna
Ingrediente reteta
-
faina malai 500 grame
-
sare 20 grame
-
boia dulce 10 grame
-
boia iute 5 grame
-
piper 5 grame
contine prea multe daca vrei sa prindeti fitofagi stiu eu solutia
misto reteta;)