Reteta pasta de icre

Detalii

Porti 6
Timp 30

Descriere reteta pasta de icre

Painea se pune la inmuiat in apa. Icrele se curata de pielita, se amesteca cu painea stoarsa bine si o lingura de zeama de lamaie. Uleiul se toarna cate putin si se amesteca in continuu pana se intaresc. Apoi se adauga ceapa rasa si se sareaza dupa gust. Se aseaza compozitia intr-un bol se presara putin piper si se orneaza cu masline. Se consuma rece.

Ingrediente reteta

  • icre 100 grame
  • miez de paine 100 grame
  • ulei 200 mililitri
  • ceapa 100 grame
  • masline 12 bucati

reteta pasta de icre : 26 comentarii

  • aline........... esti stationarist sau ,mai ales spinner?la somn ma refer

  • ioi pe ala mai bine il fac caltabos

  • scuze pt scris folosesc telefonul si graba strica treaba

  • a vrut sa spuna bojoc. plamani de porc. e bun pentru ca e si el puternic vascularizat. da stefan e ok ce spui tu. dar la pescuitul somnului sunt mereu surprize deci incercati cu de toate.

  • borjoc ce inseamna>???????

  • primavara incepeti pe coropisnita si rima alba(serpeasca) martie aprilie popma merge in general la orice si spre toamna mate,broasca,borjoc ect

  • pentru salau folosesc demon tele 40 de la dam cu actiune de 50-100 g si lungime de 3m. adresa de mail: [email protected]

  • pt alin .... da-mi o adresa de mail.

  • pt salau ce actiune are lanseta pe care o folosesti?si ce putere de aruncare?

  • eu unul voi incepe cu rama. neagra si rosie de gradina , din alea mari + peste viu. la salau peste viu, putin mai pe fund decat de obicei.