Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere rondele de crap cu sos de mustar
Pestele eviscerat si decapitat se taie in rondele groase de un deget, sau fileuri, se usuca pe un servet curat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust si se tavalesc prin pesmetul amestecat cu boia, (care se adauga pentru culoare).
Pestele scurs de ulei se aseaza pe o farfurie intinsa, alaturi de cartofii fierti ornati cu cate o feliuta de morcov taiata in diagonala.
Se toarna sosul pese cartofii fierbinti, presarand apoi cateva frunze de patrunjel verde tocate marunt.
Pestele scurs de ulei se aseaza pe o farfurie intinsa, alaturi de cartofii fierti ornati cu cate o feliuta de morcov taiata in diagonala.
Se toarna sosul pese cartofii fierbinti, presarand apoi cateva frunze de patrunjel verde tocate marunt.
Ingrediente reteta
-
crap 500 grame
-
cartofi 4 bucati
-
morcovi 1 bucati
-
patrunjel verde tocat 2 linguri
-
usturoi(catei) 3 bucati
-
maioneza 2 linguri
-
mustar 1 linguri
-
iaurt 1 linguri
-
vegeta (lingurita) 1 bucati
-
pesmet alb 150 grame
-
ulei de masline 125 mililitri
-
boia dulce (lingurita) 1 bucati
rondele de crap cu sos de mustar : 0 comentarii