Rosii umplute cu ton in ulei
- Scorpionul
- 06-03-2010
- 1474
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 1 |
Descriere rosii umplute cu ton in ulei
Se scoate tonul din cutii se amesteca cu unt si ulei si se freaca bine cu sare si piper pana se obtine o pasta. Rosiile se scobesc si se aseaza intrun vas cu sare si otet unde se tin 10 min. S scurg usor si se umplu cu crema de ton. Se aranjeaza pe un platou un strat de patrunjel verde tocat iar deasupra se aseaza rosiile si se servesc. Succes.
Ingrediente reteta
-
rosii 10 bucati
-
ton in ulei -conserva 2 bucati
-
ulei 100 mililitri
-
patrunjel verde 5 grame
-
sare 10 grame
-
piper 5 grame
-
unt 100 grame
-
otet 20 mililitri
rosii umplute cu ton in ulei : 0 comentarii