Detalii
Porti | 0 |
Timp | 0 |
Descriere Rulada de stiuca cu costita
Se curata stiuca despicand-o pe spate (fara a o despica pe burta) si se fileteaza incepand de la sira spinarii, de o parte si de alta astfel incat sa se obtina o singura bucata filetata; se elimina aripioarele, si pe partea interioara se aseaza felii subtiri de costita; se ruleaza incepand de la coada si se leaga cu sfoara;rulada se tine in bait 24 ore, dupa care se poate coace la cuptor,cu garnitura de cartofi, orez sau sote-uri, ori se poate afuma si consuma ca atare.
Baitul: se fierb 1,5 litri apa impreuna cu 7-10 boabe de piper, 2-3 frunze de dafin, o crenguta de cimbru si se adauga o lingura de sare. Dupa ce se raceste continutul se adauga vinul si usturoiul pisat.
Pofta mare!
Baitul: se fierb 1,5 litri apa impreuna cu 7-10 boabe de piper, 2-3 frunze de dafin, o crenguta de cimbru si se adauga o lingura de sare. Dupa ce se raceste continutul se adauga vinul si usturoiul pisat.
Pofta mare!
Ingrediente reteta
-
stiuca 2000 grame
-
costita 400 grame
-
vin (cana) 1 bucati
-
usturoi Catei) 5 bucati
Rulada de stiuca cu costita : 0 comentarii