Salata ardeleneasca
- Scorpionul
- 14-04-2010
- 1577
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 1 |
Descriere salata ardeleneasca
Pestele sarat (heringi sau scrumbii) se curata si se toaca marunt. Se amesteca apoi cu cartofii fierti si taiati felii, cu ouale fierte, taiate de asemenea felii, merele rase, ceapa rasa. Se amesteca toate cu putin otet indulcit si cu doua linguri de smintina. Deasupra se toarna maioneza.
Se asaza pe o farfurie si se orneaza cu maioneza
Se asaza pe o farfurie si se orneaza cu maioneza
Ingrediente reteta
-
scrumbii sarate 3 bucati
-
oua 3 bucati
-
mere 5 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
smantana 2 linguri
-
maioneza 5 linguri
-
cartofi fierti 500 grame
salata ardeleneasca : 0 comentarii