Salata de cartofi cu pestisori sarati
- Scorpionul
- 12-04-2010
- 2173
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 2 |
Descriere Salata de cartofi cu pestisori sarati
Se spala bine cartofii, se fierb in apa clocotita, se curata calzi, apoi se taie felii subtiri care se stropesc cu ulei. Pestisorii se tin in otet, apoi se scot si se taie in bucatele de aprox. 2 cm. Otetul in care au stat pestisorii se arunca. Cepele se taie marunt, apoi impreuna cu pestisorii se adauga la cartofi. Totul se amesteca bine.
Salata se presara cu marar tocat marunt si se consuma rece, dupa cel putin o jumatate de ora de la pregatire
Salata se presara cu marar tocat marunt si se consuma rece, dupa cel putin o jumatate de ora de la pregatire
Ingrediente reteta
-
cartof 600 grame
-
peste mic 150 grame
-
ceapa 2 bucati
-
marar 5 grame
-
ulei 4 linguri
-
otet 4 linguri
Salata de cartofi cu pestisori sarati : 0 comentarii