Salata de icre de crap cu ceapa

Detalii

Porti 2
Timp 2

Descriere salata de icre de crap cu ceapa

Icrele se pun intr-un castron deasupra unui vas cu abur, ca sa-si schimbe culoarea. Se aleg bine pielitele cu o furculita, se pune sare si apoi se iau de pe abur si se bat bine cu ulei, ca maioneza. La urma, se adauga zeama de lamiie, iar ca sa fie mai tari, se adauga un bob de sare de lamiie, dizolvata in putina apa rece. Se mai bat putin si se asaza pe farfurie. Se fac garnituri cu spritul si se orneaza cu masline taiate in forma de rozeta. Cine doreste poate adauga la icre si putin miez de franzela inmuiat si bine stors, precum si ceapa tocata fin, dupa gust.

Ingrediente reteta

  • ulei 100 mililitri
  • icre 200 grame
  • lamaie 1 bucati
  • ceapa 1 bucati

salata de icre de crap cu ceapa : 0 comentarii

Nu exista comentarii