Salata de icre de crap
- PescuitMania
- 08-07-2008
- 8320
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 30 |
Descriere salata de icre de crap
Se sareaza icrele de crap si se tin la rece 30 min. Se scurg de apa care s-a format prin sarare si se pun într-un castron, împreunã cu o linguriþã de zeamã de lãmâie. Se bat cu furculiþa, pana se adune pieliþele, acestea se vor îndepãrta, se continua spargerea pana se formeaza un lichid vascos.
Acum se adauga incet uleiul ca la maioneza. Se pot bate de acum si cu mixer-ul.
In momentul in care devin tari se adauga cate o lingurita de apa sau zeama de lamaie.
Acum se adauga incet uleiul ca la maioneza. Se pot bate de acum si cu mixer-ul.
In momentul in care devin tari se adauga cate o lingurita de apa sau zeama de lamaie.
Ingrediente reteta
-
icre de crap 100 grame
-
ulei 150 mililitri
-
zeama de la o lamaie 1 bucati
salata de icre de crap : 0 comentarii