Salata de icre de crap

Detalii

Porti 6
Timp 30

Descriere salata de icre de crap

Icrele de crap se amesteca cu putin ulei si se pun in frigider timp de 20 min. Se reia amestecul, adaugandu-se uleiul putin cate putin. Dupa ce s-a incorporat 3/4 din cantitatea de ulei, se inmoaie miezul de paine in lapte, se stoarce bine, se amesteca cu putin ulei si se adauga la icre. Se adauga apoi restul de ulei, tot putin cate putin si se potriveste gustul cu zeama de lamaie. La sfarsit se adauga ceapa tocata marunt si se mai amesteca cateva minute.

Ingrediente reteta

  • icre de crap 100 grame
  • ulei 500 mililitri
  • miez de paine 200 grame
  • lapte 200 mililitri
  • lamaie 125 grame
  • ceapa 50 grame

salata de icre de crap : 0 comentarii

Nu exista comentarii