Salata de peste marinat si sfecla rosie
- Scorpionul
- 13-04-2010
- 1797
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 1 |
Descriere Salata de peste marinat si sfecla rosie
Sfecla si cartofii curatati se dau pe razatoarea mare, pestele se dezoseaza si se taie bucatele potrivite, ceapa se taie solzisori.
Pe un platou se aranjeaza pestele, deasupra se pune ceapa si se acopera cu maioneza, urmeaza stratul de cartofi si iar maioneza. La sfirsit se pune sfecla uniform, se acopera cu maioneza si se orneaza cu cozi de ceapa verde si patrunjel.
Se serveste a doua zi
Pe un platou se aranjeaza pestele, deasupra se pune ceapa si se acopera cu maioneza, urmeaza stratul de cartofi si iar maioneza. La sfirsit se pune sfecla uniform, se acopera cu maioneza si se orneaza cu cozi de ceapa verde si patrunjel.
Se serveste a doua zi
Ingrediente reteta
-
peste marinat 1 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
sfecla rosie fiarta 1 bucati
-
cartof fiert 4 bucati
Salata de peste marinat si sfecla rosie : 0 comentarii