Detalii
Porti | 4 |
Timp | 40 |
Descriere salata de scoici cu spanac
Scoicile se spala si se pun intr-un vas cu un pahar de apa. Se lasa
acoperit 15 minute, la foc potrivit pana se desfac. Se lasa la racit
si se scot scoicile din cochilia lor. Baconul se taie bucatele,
se prajeste usor intr-o tigaie cu putin ulei. Spanacul se spala bine,
se curata coditele si se toaca marunt, se adauga scoicile, rosiile
taiate in doua, bucatelele de bacon prajit, sare, piper, uleiul de
masline, zeama de lamaie si patrunjelul tocat marunt.
acoperit 15 minute, la foc potrivit pana se desfac. Se lasa la racit
si se scot scoicile din cochilia lor. Baconul se taie bucatele,
se prajeste usor intr-o tigaie cu putin ulei. Spanacul se spala bine,
se curata coditele si se toaca marunt, se adauga scoicile, rosiile
taiate in doua, bucatelele de bacon prajit, sare, piper, uleiul de
masline, zeama de lamaie si patrunjelul tocat marunt.
Ingrediente reteta
-
spanac 300 grame
-
scoici 1000 grame
-
bacon 100 grame
-
rosii 8 bucati
-
ulei de masline 6 linguri
-
zeama de lamaie 2 linguri
-
sare 1 linguri
-
piper 1 linguri
-
patrunjel verde 1 bucati
salata de scoici cu spanac : 0 comentarii