Salata
- marupescaru
- 03-05-2010
- 2397
- 0
Detalii
Porti | 6 |
Timp | 30 |
Descriere salata
Pestele se fierbe.Dupa ce se scoate de pe oase, carnea se taie in cubulete; se adauga ceapa verde, taiata marunt, impreuna cu frunzele verzi sau o lingurita cu virf cu ceapa rasa fin, iar pentru gust mai picant, un castravete acru, ras prin razatoarea cu gauri mici si scurs de zeama.Toate ingredientele se amesteca cu maioneza, dupa ce i s-a dat gust mai picant, cu sare, zeama de lamiie si mustar.Salata se aranjeaza pe platou, se niveleaza cu cutitul inoxidabil si se orneaza cu felii de oua fierte tari, masline in forma de stea, gogosari etc., si patrunjel taiat marunt.
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
galbenus ou 3 bucati
-
maioneza 200 grame
salata : 0 comentarii