Salate
- marupescaru
- 27-04-2010
- 2069
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 30 |
Descriere salate
Icrele de crap se amesteca cu putin ulei si se pun in frigider timp de 20 min.
Se reia amestecul, adaugandu-se uleiul putin cate putin.
Dupa ce s-a incorporat 3/4 din cantitatea de ulei, se inmoaie miezul de paine in lapte, se stoarce bine, se amesteca cu putin ulei si se adauga la icre.
Se adauga apoi restul de ulei, tot putin cate putin si se potriveste gustul cu zeama de lamaie.
La sfarsit se adauga ceapa tocata marunt si se mai amesteca cateva minute.
Se reia amestecul, adaugandu-se uleiul putin cate putin.
Dupa ce s-a incorporat 3/4 din cantitatea de ulei, se inmoaie miezul de paine in lapte, se stoarce bine, se amesteca cu putin ulei si se adauga la icre.
Se adauga apoi restul de ulei, tot putin cate putin si se potriveste gustul cu zeama de lamaie.
La sfarsit se adauga ceapa tocata marunt si se mai amesteca cateva minute.
Ingrediente reteta
-
icre 100 grame
-
paine 200 grame
-
lapte 100 grame
-
lamaie 100 grame
salate : 0 comentarii