- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 6 |
Timp | 40 |
Descriere salau cu aspic
Se fierbe salaul intreg sau taiat in zeama de legume pregatita la fel ca pentru peste rasol.
Dupa ce s-a racit in zeama in care a fost fiert, se scoate cu mare grija ca sa nu se rupa, se curata de piele si se asaza pe un platou pescar. Se orneaza cu bucati de legume, iar dupa ce s-a racit bine se glaseaza cu aspic.
Dupa ce s-a racit in zeama in care a fost fiert, se scoate cu mare grija ca sa nu se rupa, se curata de piele si se asaza pe un platou pescar. Se orneaza cu bucati de legume, iar dupa ce s-a racit bine se glaseaza cu aspic.
Ingrediente reteta
-
Nu exista informatii despre Ingrediente
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
salau cu aspic : 0 comentarii