Detalii
Porti | 4 |
Timp | 25 |
Descriere salau cu castraveti caliti
Spalati fileurile de peste, le indepartati eventualele oase si pielite si le uscati folosind un servet curat. Le treceti prin faina amestecata cu sare dupa gust. Le prajiti in 100 ml ulei incins, cate 5 minute pe fiecare parte. Le scoateti pe o farfurie si le stropiti cu zeama de lamaie.
Curatati castravetii de coaja, le indepartati, pe cat posibil, semintele mai mari si ii taiati cubulete. Spalati rosiile, apoi le scurgeti semintele si le taiati in sferturi.
Intr-un vas mic, caliti cubuletele de castraveti in untul topit, apoi le lasati sa se inabuse timp de 5 minute, la foc mic. Adaugati rosiile si continuati sa le fierbeti impreuna, pentru 2 minute, incorporati branza dulce amestecata cu smantana, sarati si condimentati dupa gust. Dupa cateva scurte clocote, presarati mararul tocat fin si stingeti focul.
Serviti pestele prajit, cu garnitura de castraveti caliti.
Curatati castravetii de coaja, le indepartati, pe cat posibil, semintele mai mari si ii taiati cubulete. Spalati rosiile, apoi le scurgeti semintele si le taiati in sferturi.
Intr-un vas mic, caliti cubuletele de castraveti in untul topit, apoi le lasati sa se inabuse timp de 5 minute, la foc mic. Adaugati rosiile si continuati sa le fierbeti impreuna, pentru 2 minute, incorporati branza dulce amestecata cu smantana, sarati si condimentati dupa gust. Dupa cateva scurte clocote, presarati mararul tocat fin si stingeti focul.
Serviti pestele prajit, cu garnitura de castraveti caliti.
Ingrediente reteta
-
file de salau 500 grame
-
faina 3 linguri
-
ulei 100 mililitri
-
castraveti mijlocii 2 bucati
-
zeama de lamaie 1 linguri
-
rosii 300 grame
-
unt 20 grame
-
smantana 1 linguri
-
branza dulce 1 linguri
-
marar verde tocat 1 linguri
salau cu castraveti caliti : 0 comentarii