Salau cu maioneza ca la mama

Detalii

Porti 5
Timp 60

Descriere salau cu maioneza ca la mama

Intr-o oala se pun 2l de apa cu sare, dafin si piper.Salaul curatat, portionat in bucati de 2cm se fierbe 15 min.Se scot bucatile de salau si se aseza pe un platou, reconstituind forma pestelui.
Cartofii, curatati, taiati cubulete se fierb impreuna cu morcovul taiat rondele in supa de la peste.Cand sunt fierte legumele, se scot si se aseaza pe platou, in jurul pestelui.
Se prepara o maioneza, se diluiaza cu supa in care au fiert pestele si legumele(strecurata) si se acreste dupa gust cu otet si se toarna peste peste.Maioneza cuprinde pestele si legumele.
Paturnjelul verde taiat fin se presara peste platou.
Simplu, gustos si sanotos! Pofta buna!

Ingrediente reteta

  • salau 1000 grame
  • cartofi 500 grame
  • morcov 1 bucati
  • patrunjel verde-legatura 1 bucati
  • galbenus crud 1 bucati
  • otet 1 linguri
  • sare 15 grame
  • piper 15 grame
  • dafin-frunza 1 bucati
  • ulei de floarea soarelui 200 grame

salau cu maioneza ca la mama : 0 comentarii

Nu exista comentarii