Detalii
Porti | 6 |
Timp | 60 |
Descriere salau cu maioneza si cascaval
Spalati fileul de peste, scoateti pielea, taiati bucati medii si aranjati intr-o tava de cuptor sau un vas termorezistent..
Adaugati sare si piper dupa gust.
Ungeti bucatile de peste cu maioneza.
Taiati ceapa pestisori si o asezati peste maioneza.
Peste ceapa presarati cascavalul ras si puneti tava la cuptor pentru 30-40 de minute.
Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.
Se serveste cu suc de lamaie.
Adaugati sare si piper dupa gust.
Ungeti bucatile de peste cu maioneza.
Taiati ceapa pestisori si o asezati peste maioneza.
Peste ceapa presarati cascavalul ras si puneti tava la cuptor pentru 30-40 de minute.
Cand se rumeneste, pestele se scoate din cuptor.
Se serveste cu suc de lamaie.
Ingrediente reteta
-
file de salau 800 grame
-
cascaval ras 200 grame
-
maioneza 200 grame
-
ceapa 2 bucati
salau cu maioneza si cascaval : 0 comentarii