Detalii
Porti | 3 |
Timp | 45 |
Descriere salau cu orez
Curatati pestele, il spalati bine si il taiati bucati pe care le presarati cu sare, le dati prin faina si le prajiti in margarina topita.
In acest timp curatati morcovii si ii taiati rondele sau cubulete.
Dupa ce s-a rumenit pestele, il scoateti pe un platou si caliti legumele taiate in margarina ramasa.
Spalati si orezul si il puneti la fiert cu 2 cani de apa si 1 lingurita condiment (delikat).
Dupã ce a fiert orezul adaugati pasta de ardei si legumele rumenite, le asezati pe platou pe langa peste, presarati si verdeata tocata si ornati cu felii de lamaie.
In acest timp curatati morcovii si ii taiati rondele sau cubulete.
Dupa ce s-a rumenit pestele, il scoateti pe un platou si caliti legumele taiate in margarina ramasa.
Spalati si orezul si il puneti la fiert cu 2 cani de apa si 1 lingurita condiment (delikat).
Dupã ce a fiert orezul adaugati pasta de ardei si legumele rumenite, le asezati pe platou pe langa peste, presarati si verdeata tocata si ornati cu felii de lamaie.
Ingrediente reteta
-
salau 600 grame
-
faina 200 grame
-
orez 100 grame
-
lamaie 1 bucati
-
pasta de ardei 2 linguri
-
morcovi 3 bucati
-
margarina 3 linguri
-
marar - legatura 1 bucati
-
patrunjel - legatura 1 bucati
salau cu orez : 0 comentarii