Detalii
Porti | 4 |
Timp | 60 |
Descriere salau cu patrunjel
Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper, se lasa sa fiarba incet circa 5 minute, fara capac. Cand s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas de Jena. Se spala pestele, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii. Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si restul de ulei. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste. Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptorul incins si se lasa pestele sa se patrunda circa 20 de minute.
Se poarte servi cu garnitura de cartofi fierti.
Se poarte servi cu garnitura de cartofi fierti.
Ingrediente reteta
-
salau file 600 grame
-
ceapa 2 bucati
-
catei usturoi 2 bucati
-
ulei 4 linguri
-
capere 2 linguri
-
rosii cubulete 500 grame
-
patrunjel verde taiat 1 linguri
-
mustar 1 linguri
salau cu patrunjel : 0 comentarii