Salau cu susan

Detalii

Porti 4
Timp 45

Descriere Salau cu susan

Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in unt. Se adauga faina, se rumeneste putin, se stinge cu lapte si se lasa 15 minute sa fiarba incet la foc mic. Se adauga boiaua, usturoiul curatat si zdrobit si cubuletele de ardei gras, se lasa sa mai dea in cateva clocote, dupa care se adauga smantana si verdeata tocata marunt si se lasa sosul sa stea cald. Pestele sarat si piperat se da prin ou, pe urma prin susan si se prajeste circa 10 minute in uleiul incins. Se serveste cu sos si cu o garnitura de legume fierte.

Ingrediente reteta

  • salau file 400 grame
  • susan 50 grame
  • ardei gras taiat cuburi 2 bucati
  • patrunjel tocat 1 linguri
  • ou 1 bucati
  • ulei 3 linguri
  • smantana 50 mililitri
  • lapte 500 mililitri
  • boia-lingurita 1 bucati
  • faina 20 grame
  • unt 20 grame
  • usturoi catei 2 bucati
  • ceapa 1 bucati

Salau cu susan : 0 comentarii

Nu exista comentarii