Salau cu susan
- marupescaru
- 07-01-2010
- 3119
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere salau cu susan
Curãþã fileul de ºalãu, spalã-l bine în apã rece, lasã-l sã se scurgã ºi ºterge-l cu un ºervet de bucãtãrie. Amestecã într-un vas seminþele de susan cu coaja de lãmâie rasã, ceapa verde curãþatã, spãlatã ºi tocatã mãrunt, boiaua de ardei, zeama de la 1 lãmâie, 2 linguri de ulei, sare ºi piper, dupã gust.
Presarã cu acest amestec fileurile de ºalãu ºi preseazã bine, astfel încât amestecul sã se lipeascã bine de fileuri. Încinge bine uleiul într-o tigaie ºi prãjeºte peºtele la foc mediu, câte 3-4 minute pe fiecare parte. Serveºte fileurile de ºalãu cu pâine prãjitã ºi cu maionezã. Orneazã farfuria cu feliuþe de lãmâie ºi cu frunze de pãtrunjel verde.
pofta buna
Presarã cu acest amestec fileurile de ºalãu ºi preseazã bine, astfel încât amestecul sã se lipeascã bine de fileuri. Încinge bine uleiul într-o tigaie ºi prãjeºte peºtele la foc mediu, câte 3-4 minute pe fiecare parte. Serveºte fileurile de ºalãu cu pâine prãjitã ºi cu maionezã. Orneazã farfuria cu feliuþe de lãmâie ºi cu frunze de pãtrunjel verde.
pofta buna
Ingrediente reteta
-
salau 1000 grame
-
susan 50 grame
-
lamaie 2 bucati
salau cu susan : 0 comentarii