Salau la tava cu vin alb
- PescuitMania
- 05-10-2008
- 8558
- 0
Detalii
Porti | 45 |
Timp | 15 |
Descriere salau la tava cu vin alb
Se curata salaul de solzi, cap, maruntaie. Se spala bine si se sterge cu un servet. Apoi il portionezi si asezi bucatile de salau intr-o tava unsa cu ulei. Ungi cu ulei de masline fiecare bucata si le condimentezi dupa gust. deasupra asezi rosiile taiate rondele. Dai tava la cuptor si mai adaugi putina apa. Il lasi pana incepe sa se rumeneasca moment in care scoti tava din cuptor si stropesti cu vin si mai dai pt inca 15 minute , stropind constant salaul cu vin.
Ingrediente reteta
-
file salau 2000 grame
-
Ulei masline 200 mililitri
-
vin alb 200 mililitri
-
rosi 2 bucati
salau la tava cu vin alb : 0 comentarii