Salau la tigaie
- ANDREI 57 OROS
- 27-08-2008
- 6519
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 25 |
Descriere salau la tigaie
Fileul de salause portioneaza,patrunjelul se taie maruntsi se extrage sucul de lamaie.
Fileul de salau se sareaza se trece apoi prin faina si se prajesc in uleiul incins.
INTRO TIGAIE ,SE TOPESTE UNTUL IN CARE SE ADAUGA PATRUNGELUL VERDE DOUA LEGATURI,CAPERELE SUCUL DE LAMAIE,PIPERUL SI SAREA,AGITIND CONTINUU.
PREPARATUL SE PREZINTAPE UN PLATOU CU SOS DEASUPRA SAU SEPARAT IN SOSIERA.SE POT FACE PATRU PORTII. SE POATE SERVI CU GARNITURA DE CARTOFI .
Fileul de salau se sareaza se trece apoi prin faina si se prajesc in uleiul incins.
INTRO TIGAIE ,SE TOPESTE UNTUL IN CARE SE ADAUGA PATRUNGELUL VERDE DOUA LEGATURI,CAPERELE SUCUL DE LAMAIE,PIPERUL SI SAREA,AGITIND CONTINUU.
PREPARATUL SE PREZINTAPE UN PLATOU CU SOS DEASUPRA SAU SEPARAT IN SOSIERA.SE POT FACE PATRU PORTII. SE POATE SERVI CU GARNITURA DE CARTOFI .
Ingrediente reteta
-
file de salau 800 grame
-
oua 2 bucati
-
faina 100 grame
-
ulei 200 mililitri
-
capere 30 grame
-
unt 50 grame
-
lamiie 1 bucati
-
piper 2 grame
-
sare 15 grame
salau la tigaie : 0 comentarii