Detalii
Porti | 4 |
Timp | 40 |
Descriere salau rasol
Pestele spalat si curatat se pune la fiert in apa clocotita cu sare, in care s-au fiert
in prealabil zarzavaturile, piperul, foaia de dafin.
Se adauga o lingura otet. Sosul se pregateste din unt incalzit, amestecat cu zeama de
lamaie - dupa gust - si cu verdeata tocata.
Se toarna peste pestele fierbinte, abia scos din zeama.
Zarzavatul fiert se intrebuinteaza ca garnitura la rasol
in prealabil zarzavaturile, piperul, foaia de dafin.
Se adauga o lingura otet. Sosul se pregateste din unt incalzit, amestecat cu zeama de
lamaie - dupa gust - si cu verdeata tocata.
Se toarna peste pestele fierbinte, abia scos din zeama.
Zarzavatul fiert se intrebuinteaza ca garnitura la rasol
Ingrediente reteta
-
salau 1000 grame
-
otet 1 linguri
-
morcov 1 bucati
-
patrunjel verde 1 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
sare 1 linguri
-
piper 1 linguri
-
foaie de dafin 1 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
unt 100 grame
salau rasol : 0 comentarii