Salau rasol
- Scorpionul
- 14-03-2010
- 2603
- 4
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere salau rasol
Se curata si se spala salaul. Se curata si se spala toate legumele (in afara de cartofi) si se pun la fiert in apa cu sare si piper. Dupa ce au fiert legumele pe jumate se pune pestele. Cand pestele este fiert, se lasa in apa sa se raceasca, se scoate pe o farfurie dreptunghiulara, se garniseste cu cartofi fierti, cu patrunjel verde tocat marunt, se stropeste cu zeama de lamaie si se serveste.
Ingrediente reteta
-
salau 1 bucati
-
morcov 1 bucati
-
radacina patrunjel 1 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
sare 5 grame
-
boabe piper 5 grame
-
cimbru 5 grame
-
patrunjel verde 10 grame
-
cartofi 4 bucati
-
lamaie 1 bucati
la punctul 3. chiar acest lucru l-am mentionat; imi pare rau daca s-a inteles invers.
multumesc la fel!
dar ceea ce ai omis sa precizezi: regula de aur in amestecarea nadei este ca intotdeauna ttx-ul umectat si aditivat se adauga peste mixul de nada si niciodata invers. ;")
fir intins!
multumesc si eu!aici am prezentat cum am mai spus, regulile generale de pregatire a nadelor profesionale; chestiile de finete, depind de fiecare pescar si de ce nu, de cat esti dispus sa investesti in acest sens.
foarte interesant, multumim