Saramura a la liviu

Detalii

Porti 3
Timp 45

Descriere saramura a la liviu

se eviscereaza macroul si se inveleste in staniol dupa care se pune pe gratar langa rosiile puse mai inainte ,usturoiulse piseaza,ardeiul,mararul si patrunjelul se toaca marunt ,cand rosiile sau copt se ia se decojesc si se pun intr-o craticioara si se paseaza bine dupa care se adauga usturoiul,mararul si patrunjelul se toarna peste doua sute ml de vin alb secsi se amesteca ,pestele copt se scoate din folia de aluminiu si se aseaza pe un platou mai adanc dupa care se toarna compozitia de mai sus se lasa cinci minute dupa care pofta mare

Ingrediente reteta

  • macrou 3 bucati
  • rosii 6 bucati
  • usturoi 1 bucati
  • aredei iuti 2 bucati
  • marar s,patrunnjel 1 bucati

saramura a la liviu : 0 comentarii

Nu exista comentarii