Saramura asortata

Detalii

Porti 2
Timp 15

Descriere saramura asortata

Se curat pestele si se pune la gratar sa se friga cu rosiile si ardeii iuti . Intr-un vas se pune apa la fiert cu sare dupa gust piperul negru si pestele dupa ce s-a fript bine .La primul clocot se dauga pestele , rosiile taiate marunt , cimbrisorul frunze pot fi si intregi ( dupa aromare se pot scoate ) si cateii de usturoi taiati marunt . Se lasa doar un minut apoi se da jos de pe foc .Se acopera si se serveste calda cu mamaliguta calda si cu ardeiul rosu copt langa . Pofta mare !

Ingrediente reteta

  • patrav 2 bucati
  • lostrita 2 bucati
  • clean 2 bucati
  • sare 50 grame
  • piper negru macinat - pliculet mic 1 bucati
  • rosii potrivite 2 bucati
  • catei usturoi 3 bucati
  • cimbisor verde frunze 3 bucati
  • Ardei rosu iute 2 bucati

saramura asortata : 0 comentarii

Nu exista comentarii