Saramura asortata
- lin-pe-lin
- 18-02-2010
- 3210
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 15 |
Descriere saramura asortata
Se curat pestele si se pune la gratar sa se friga cu rosiile si ardeii iuti . Intr-un vas se pune apa la fiert cu sare dupa gust piperul negru si pestele dupa ce s-a fript bine .La primul clocot se dauga pestele , rosiile taiate marunt , cimbrisorul frunze pot fi si intregi ( dupa aromare se pot scoate ) si cateii de usturoi taiati marunt . Se lasa doar un minut apoi se da jos de pe foc .Se acopera si se serveste calda cu mamaliguta calda si cu ardeiul rosu copt langa . Pofta mare !
Ingrediente reteta
-
patrav 2 bucati
-
lostrita 2 bucati
-
clean 2 bucati
-
sare 50 grame
-
piper negru macinat - pliculet mic 1 bucati
-
rosii potrivite 2 bucati
-
catei usturoi 3 bucati
-
cimbisor verde frunze 3 bucati
-
Ardei rosu iute 2 bucati
saramura asortata : 0 comentarii