Detalii
Porti | 4 |
Timp | 40 |
Descriere saramura de biban
Curatati si spalati foarte bine pestele numai in interior.
Solzii nu-i indepartati.
Incingeti gratarul si puneti pestele si rosiile sa se friga.
Intre timp, pregatiti saramura din 4-5 cani cu apa pe care le fierbeti cu condiment, ulei, rosiile coapte pe gratar si curatate, rondele de ardei gras si bucatele de ardei iute, sare, piper.
Dupa ce a dat in clocot, turnati peste pestele fript si lasati asa 10 minute sa-si ia gusturile.
Solzii nu-i indepartati.
Incingeti gratarul si puneti pestele si rosiile sa se friga.
Intre timp, pregatiti saramura din 4-5 cani cu apa pe care le fierbeti cu condiment, ulei, rosiile coapte pe gratar si curatate, rondele de ardei gras si bucatele de ardei iute, sare, piper.
Dupa ce a dat in clocot, turnati peste pestele fript si lasati asa 10 minute sa-si ia gusturile.
Ingrediente reteta
-
bibani 4 bucati
-
rosii 3 bucati
-
ardei gras 1 bucati
-
ardei iute (mic) 1 bucati
-
vegeta 1 linguri
-
ulei 2 linguri
saramura de biban : 0 comentarii