- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 40 |
Descriere saramura de caras
ingrediente:
6-8 pesti caras
5 l apa
4 cepe mari
4-5 ardei grasi
1 capatana potrivita de usturoi
1 legatura patrunjel
1 legatura leustean
1/2 kg rosii sau 1 borcan de rosii in bulion
1 lingura ulei
cimbru
piper
ardei iute
sare
mod de preparare:
Pui apa la fiert, tai ceapa julien, iar ardeiul gras cubulete si le
pui in oala cu apa.
Dupa ce au fiert putin, adaugi pe rand rosiile decojite, usturoiul
pisat, patrunjelul si leusteanul tocate.
Le lasi la fiert.Separat, prajesti pestii in sare multa, intr-o tigaie
apoi ii scoti intr-un vas si ii cureti de o parte din sarea de pe ei.
Cand saramura a fiert, adaugi cimbrul, piperul iute, ardeiul iute dupa
gust si pestii.
6-8 pesti caras
5 l apa
4 cepe mari
4-5 ardei grasi
1 capatana potrivita de usturoi
1 legatura patrunjel
1 legatura leustean
1/2 kg rosii sau 1 borcan de rosii in bulion
1 lingura ulei
cimbru
piper
ardei iute
sare
mod de preparare:
Pui apa la fiert, tai ceapa julien, iar ardeiul gras cubulete si le
pui in oala cu apa.
Dupa ce au fiert putin, adaugi pe rand rosiile decojite, usturoiul
pisat, patrunjelul si leusteanul tocate.
Le lasi la fiert.Separat, prajesti pestii in sare multa, intr-o tigaie
apoi ii scoti intr-un vas si ii cureti de o parte din sarea de pe ei.
Cand saramura a fiert, adaugi cimbrul, piperul iute, ardeiul iute dupa
gust si pestii.
Ingrediente reteta
-
saramura de caras 1000 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
saramura de caras : 0 comentarii