- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 60 |
Descriere saramura de crap
1kg crap, sare, usturoi, ardei iute, patrunjel, 3 rosii, 3 ardei capia
Se curata pestele, se spala si se despica pe spate in mai multe locuri.
Se sareaza bine si se lasa sa stea
asa 40 min.
Se pune apoi pe gratar pe care in prealabil s-a presarat sare impreuna cu rosiile si ardeii capia. Se pot pune si pe deasupra cateva rosii.
Se frige pestele pe toate partile. Cand este fript, pestele se pune intr-o farfurie, iar deasupra lui se pun rosiile fripte taiate felii si ardeii capia curatati.
Se face un mujdei de usturoi cu apa calduta si se pune peste peste.
Se presara patrunjel tocat si se serveste cu mamaliguta calda.
Se curata pestele, se spala si se despica pe spate in mai multe locuri.
Se sareaza bine si se lasa sa stea
asa 40 min.
Se pune apoi pe gratar pe care in prealabil s-a presarat sare impreuna cu rosiile si ardeii capia. Se pot pune si pe deasupra cateva rosii.
Se frige pestele pe toate partile. Cand este fript, pestele se pune intr-o farfurie, iar deasupra lui se pun rosiile fripte taiate felii si ardeii capia curatati.
Se face un mujdei de usturoi cu apa calduta si se pune peste peste.
Se presara patrunjel tocat si se serveste cu mamaliguta calda.
Ingrediente reteta
-
crap 2 bucati
saramura de crap : 1 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
foarte interesant dar toamna ce ar trebui sa folosesti si mai ales pe vant merci