Saramura de oblet
- lin-pe-lin
- 07-01-2010
- 5348
- 0
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 15 |
Descriere saramura de oblet
Se curata pestii de intestine si se pun la jar pe o tabla cu sare pentru a se frige langa care se pun si ardeii la copt. Sa nu sa se arda pentru ca amaraste asa cum face si cimbrul folosit in exces . Intr-un vas se pune apa la fiert in care se adauga sarea dupa gust . Cand a dat in clocot se pun obletii, ardeiul copt tatiat rondele cimbrul si cateii de usturoi taiati marunt . Se lasa un minut se da josde pe foc si se acopera 5 minute . Se serveste calda cu mamaliguta calda . Dupa punerea portiilor se presara patrunjelul verde taiat marunt . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
oblet potrivit 1000 grame
-
ardei rosu iute 2 bucati
-
sare 40 grame
-
patrunzel frunze 5 bucati
-
cimbru frunze 3 bucati
-
catei usturoi 2 bucati
saramura de oblet : 0 comentarii