Saramura de oblet
- lin-pe-lin
- 25-01-2010
- 3193
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 15 |
Descriere saramura de oblet
se curat pestii si se pun la fript pe gratar impreuna cu ardeiul iute . Pestele se lasa sa se friga bine fara al arde . Dupa ce s-a copt bine se pune intr-un vas cu apa in clocot in care se adauga sarea , care se pune dupa gust , ardeiul iute taiat marunt sau rondele . se lasa un minut apoi se da jos de pe foc si se adauga sucul de rosii , se amesteca usor fara sa rupem pestele . Dupa aceia se presara pulbere mararul si patrunjelul taiat marunt . Se acopera cateva minute . Se serveste calda cu mamaliguta calda si cine mai poate cu un ardei iute . Pofta buna !
Ingrediente reteta
-
oblet 20 bucati
-
ardei iute 1 bucati
-
marar si patrunjel verde - frunze 5 bucati
-
sare 200 grame
-
Suc de rosii concentrat- sticla de 500 gr 1 bucati
saramura de oblet : 0 comentarii