Detalii
Porti | 4 |
Timp | 40 |
Descriere saramura de somn
Se freaca pestele cu sare grunjoasa si se prajeste pe plita sau pe gratar.
Intre timp se fierbe apa cu o lingurita de vegeta si se toarna intr-un castron peste usturoiul pisat, cimbru si patrunjelul tocat.
Pe masura ce s-au facut bucatile de peste se scot si se pun in zeama. Se lasa sa se raceasca.
Pentru cine prefera o varianta mai condimentata, se adauga ardei iute taiat feliute subtiri la zeama.
Intre timp se fierbe apa cu o lingurita de vegeta si se toarna intr-un castron peste usturoiul pisat, cimbru si patrunjelul tocat.
Pe masura ce s-au facut bucatile de peste se scot si se pun in zeama. Se lasa sa se raceasca.
Pentru cine prefera o varianta mai condimentata, se adauga ardei iute taiat feliute subtiri la zeama.
Ingrediente reteta
-
fileuri de somn 4 bucati
-
apa 750 mililitri
-
catei de usturoi 4 bucati
-
vegeta 1 linguri
-
cimbru si patrunjel tocat 1 linguri
saramura de somn : 0 comentarii