- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 1 |
Descriere Saramura la rece
Usturoiul se piseaza si se amesteca bine cu 2 lingurite de sare pana se transforma intr-o pasta. Apoi se adauga uleiul, frunzele de patrunjel tocate cat mai marunt (merge si uscat), ardeiul iute curatat de samburi si taiat feliute si o cana de apa. La sfarsit adaugam si cateva felii de lamaie (curatata de coaja). In acesta saramura se pun bucatile de peste (pregatite la gratar si necondimentate - ptr a nu iesi prea sarate) cat mai fierbinti si se acopera cu un capac. Se consuma dupa cel putin 1 ora.
Nota: aceeasi saramura se poate folosi si la gratarul din piept de pui.
Nota: aceeasi saramura se poate folosi si la gratarul din piept de pui.
Ingrediente reteta
-
Ulei de masline 100 mililitri
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
Saramura la rece : 0 comentarii