- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Saramura
- marupescaru
- 24-04-2010
- 8485
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 20 |
Descriere saramura
Pui apa la fiert, tai ceapa julien, iar ardeiul gras cubulete si le pui in oala cu apa.
Dupa ce au fiert putin, adaugi pe rand rosiile decojite, usturoiul pisat, patrunjelul si leusteanul tocate.
Le lasi la fiert.
Separat, frigi pestii in sare multa, intr-o tigaie ( de preferat un tuci cu fundul plat ), apoi ii scoti intr-un vas si ii cureti de o parte din sarea de pe ei.
Cand saramura a fiert, adaugi cimbrul, piperul iute, ardeiul iute dupa gust si pestii.
Dupa ce au fiert putin, adaugi pe rand rosiile decojite, usturoiul pisat, patrunjelul si leusteanul tocate.
Le lasi la fiert.
Separat, frigi pestii in sare multa, intr-o tigaie ( de preferat un tuci cu fundul plat ), apoi ii scoti intr-un vas si ii cureti de o parte din sarea de pe ei.
Cand saramura a fiert, adaugi cimbrul, piperul iute, ardeiul iute dupa gust si pestii.
Ingrediente reteta
-
caras 1000 grame
-
ardei gras 5 bucati
-
ceapa 5 bucati
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
saramura : 0 comentarii