Detalii
Porti | 4 |
Timp | 50 |
Descriere scoici cu ciuperci
Se aleg ciuperci mari, se curata, se spala si se stropesc cu lamaie.
Dupa un sfert de ora se dau la fiert. Separat se fierb scoicile in
apa cu otet, ceapa si sare. Se scot din cochilie, se curata si se pun
in mujdei de usturoi preparat inainte. Se scot dupa 5 minute Si se pun
peste ciupercile asezate pe un platou.
Maioneza se amesteca bine cu sosul tomat, si se pune langa ciuperci.
Dupa un sfert de ora se dau la fiert. Separat se fierb scoicile in
apa cu otet, ceapa si sare. Se scot din cochilie, se curata si se pun
in mujdei de usturoi preparat inainte. Se scot dupa 5 minute Si se pun
peste ciupercile asezate pe un platou.
Maioneza se amesteca bine cu sosul tomat, si se pune langa ciuperci.
Ingrediente reteta
-
ciuperci 500 grame
-
scoici in cochilii 1000 grame
-
lamaie 1 bucati
-
otet 2 linguri
-
ceapa 1 bucati
-
sos tomat 4 linguri
-
maioneza 200 grame
scoici cu ciuperci : 0 comentarii