Detalii
Porti | 2 |
Timp | 30 |
Descriere scoici cu sos de usturoi
Se spala scoicile si se fierb in apa cu putina sare,
se scurg si se pun intr-o tigaie in putin ulei de masline, se
condimenteaza cu sare, piper, 3-4 catei de usturoi pisati,
Zeama de la jumate de lamaie si se calesc cateva minute...se
rastoarna pe o farfurie si se servesc cu orez alb fiert sau spaghete
se scurg si se pun intr-o tigaie in putin ulei de masline, se
condimenteaza cu sare, piper, 3-4 catei de usturoi pisati,
Zeama de la jumate de lamaie si se calesc cateva minute...se
rastoarna pe o farfurie si se servesc cu orez alb fiert sau spaghete
Ingrediente reteta
-
scoici 300 grame
-
usturoi 4 bucati
-
sare 1 linguri
-
piper 1 linguri
-
zeama de lamaie 2 linguri
-
ulei de masline 2 linguri
nodul palomar un nod excelent merita incercat si chiar este rezistent, un nod de nota 9