Detalii
Porti | 4 |
Timp | 30 |
Descriere scoici in sos alb
Se pune intr-o cratita untul. Dupa ce sa topit se adauga usturoiul
taiat felii subtiri. Se prajeste un pic. Se adauga rosiile decojite
si taiate bucatele. Se adauga fructele de mare. Se adauga vinul. In
cazul scoicilor se lasa sa fiarba pana cind scoicile se desfac. Daca
sunt fructe de mare congelate se fierb doar 2-3 minute. Se aduga
frisca si se lasa la fiert inca 5-7 minute
taiat felii subtiri. Se prajeste un pic. Se adauga rosiile decojite
si taiate bucatele. Se adauga fructele de mare. Se adauga vinul. In
cazul scoicilor se lasa sa fiarba pana cind scoicile se desfac. Daca
sunt fructe de mare congelate se fierb doar 2-3 minute. Se aduga
frisca si se lasa la fiert inca 5-7 minute
Ingrediente reteta
-
scoici 500 grame
-
rosii 2 bucati
-
frisca nebatuta 250 mililitri
-
unt 50 grame
-
catei de usturoi 8 bucati
-
vin alb 250 mililitri
nu voi mai scrie cu diacritice ca vad ca nu le recunoaste...