- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 35 |
Descriere scrumbie la gratar
ingradiente:
1 kg peste, 80 ml ulei, 1 1/2 lamaie, patrunjel verde, sare si piper,
pergament
mod de preparare:
Se curata scrumbiile, se spala, se sareaza, se pipereaza si se ung cu
ulei in interior. Se ung cu ulei atatea bucati de hartie pergament
cate scrumbii avem. Se inveleste scrumbia in hartia pergament si se
asaza pe un gratar incins sau in tava de aragaz la un cuptor bine
incins. Se scot scrumbiile fripte, se curata de hartie si se pun pe o
farfurie la racit. Se face un sos din ulei, lamaie, piper si verdeata
si se toarna peste scrumbii. Se servesc reci.
1 kg peste, 80 ml ulei, 1 1/2 lamaie, patrunjel verde, sare si piper,
pergament
mod de preparare:
Se curata scrumbiile, se spala, se sareaza, se pipereaza si se ung cu
ulei in interior. Se ung cu ulei atatea bucati de hartie pergament
cate scrumbii avem. Se inveleste scrumbia in hartia pergament si se
asaza pe un gratar incins sau in tava de aragaz la un cuptor bine
incins. Se scot scrumbiile fripte, se curata de hartie si se pun pe o
farfurie la racit. Se face un sos din ulei, lamaie, piper si verdeata
si se toarna peste scrumbii. Se servesc reci.
Ingrediente reteta
-
scrumbie la gratar 1000 grame
scrumbie la gratar : 14 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
foarte bun articol.
mersi!
nu e balta, e un canal care comunica permanent cu prutul, se numeste ghimia, repet nu confundati asta nu e canalul de la pompe din fata pichetului unde stau granicerii, la asta ca sa ajungi trebuie sa mergi in dreapta in diagonala.
frumos super bravo...
balta din poze unde este????????