Scrumbie umpluta
- Rockyonutz
- 15-04-2011
- 3352
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 30 |
Descriere Scrumbie umpluta
Pe langa ingredientele de mai sus adaugam: marar, faina, pesmet, sare, piper si patrunjel verde pentru ornat.
Scrumbiile le curatam pe exterior apoi le desfacem pe la spate, scoatem sira spinarii si intestinele, spalam bine, saram si piperam. Radem branza si o amestecam cu marar verde tocat cu care umplem interiorul scrumbiei si inchidem cu scobitori sa nu se desfaca.
Le dam prin faine, oua batut si apoi pesmet si le prajim pe ambele parti in ulei bine incins.
Ornam cu patrunjel verde si servim cat este cald, recomandat cu un pahar de vin alb alaturi.
Scrumbiile le curatam pe exterior apoi le desfacem pe la spate, scoatem sira spinarii si intestinele, spalam bine, saram si piperam. Radem branza si o amestecam cu marar verde tocat cu care umplem interiorul scrumbiei si inchidem cu scobitori sa nu se desfaca.
Le dam prin faine, oua batut si apoi pesmet si le prajim pe ambele parti in ulei bine incins.
Ornam cu patrunjel verde si servim cat este cald, recomandat cu un pahar de vin alb alaturi.
Ingrediente reteta
-
scrumbie 450 grame
-
branza 150 grame
-
oua 2 bucati
Scrumbie umpluta : 0 comentarii