Detalii
Porti | 3 |
Timp | 45 |
Descriere scrumbii cu ciuperci
Se curata scrumbiile, se inlatura capul, se golesc de intestine si se spala cu apa rece.
Se sareaza si pe dinauntru si pe dinafara, se lasa sa stea cu sarea cateva minute.
Se spala ciupercile, se taie felii subtiri si se pun cu o lingura de unt sa scada pe foc mic, impreuna cu sare si piper macinat.
Cand ciupercile s-au inmuiat bine, se adauga un paharel de vin alb si se lasa sa fiarba acoperit.
Scrumbiile se prajesc in unt, se scot si se aseaza pe un platou adancit.
Se stoarce deasupra lor o lamaie si se servesc calde, cu garnitura de ciuperci bine scazute.
Se sareaza si pe dinauntru si pe dinafara, se lasa sa stea cu sarea cateva minute.
Se spala ciupercile, se taie felii subtiri si se pun cu o lingura de unt sa scada pe foc mic, impreuna cu sare si piper macinat.
Cand ciupercile s-au inmuiat bine, se adauga un paharel de vin alb si se lasa sa fiarba acoperit.
Scrumbiile se prajesc in unt, se scot si se aseaza pe un platou adancit.
Se stoarce deasupra lor o lamaie si se servesc calde, cu garnitura de ciuperci bine scazute.
Ingrediente reteta
-
scrumbii 3 bucati
-
ciuperci 250 grame
-
unt 3 linguri
-
lamaie 1 bucati
-
vin alb 150 mililitri
scrumbii cu ciuperci : 0 comentarii