Detalii
Porti | 4 |
Timp | 45 |
Descriere snitel de peste
Se face un aluat din 30 g faina, 3 linguri ulei, sare si apa. Se incorporeaza albusul bine batut. Pe fileurile de peste pune putina sare, se dau prin faina, apoi prin aluat si se prajesc in ulei. Se aseaza pe un platou si se garnisesc cu cartofi pai si patrunjel tocat. Separat se serveste sos de rosii, se soteaza ceapa tocata cu unt, se pun 10 g faina, sare, putin zahar, un varf de cutit de cimbru, rosiile curatate, taiate cuburi si fierte 30 minute . Se da compozitia prin sita si se amesteca cu 1 lingurita de unt.
Ingrediente reteta
-
peste alb 1500 grame
-
faina 50 grame
-
albus de ou 2 bucati
-
ulei 3 linguri
-
rosii 300 grame
-
unt 50 grame
-
ceapa mica 1 bucati
snitel de peste : 0 comentarii