Detalii
Porti | 8 |
Timp | 75 |
Descriere somn cu fructe
Curatati pestele,spalati-l,scurgeti-l de apa,stergeti-l cu servetele absorbante,apoi taiati-l in felii de circa 2 cm grosime.
Peste stratul de mere puneti caisele spalate,curatate de samburi si taiate in jumatati,cele mai mici,iar cele mai mari in sferturi.
Presarati feliile de peste cu sare si piper,apoi tavaliti-le prin faina si prajiti-le in ulei pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Puneti peste bucatile de peste,intr-un strat uniform,merele curatate de coaja si taiate in feliute de circa 1cm grosime.
Stropiti totul cu zeama de lamaie,apoi acoperiti tava cu folie de aluminiu si puneti-o in cuptorul incins.
Coaceti la foc potrivit circa 20 de minute.
Peste stratul de mere puneti caisele spalate,curatate de samburi si taiate in jumatati,cele mai mici,iar cele mai mari in sferturi.
Presarati feliile de peste cu sare si piper,apoi tavaliti-le prin faina si prajiti-le in ulei pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Puneti peste bucatile de peste,intr-un strat uniform,merele curatate de coaja si taiate in feliute de circa 1cm grosime.
Stropiti totul cu zeama de lamaie,apoi acoperiti tava cu folie de aluminiu si puneti-o in cuptorul incins.
Coaceti la foc potrivit circa 20 de minute.
Ingrediente reteta
-
somn 2000 grame
-
mere 4 bucati
-
caise 8 bucati
-
unt 100 grame
-
usturoi(catei) 2 bucati
-
vin alb 250 mililitri
-
ulei 100 mililitri
-
faina alba 100 grame
-
lamaie 1 bucati
somn cu fructe : 0 comentarii