Detalii
Porti | 8 |
Timp | 40 |
Descriere somn la cuptor
Pestele se curata , i se taie capul,coada si aripioarele ,se freaca cu sare si suc de lamaie si se lasa sa stea circa o ora.
Ceapa taiata felii se caleste pe jumatate in ulei, se adauga usturoiul taiat marunt,rosiile taiate discuri,piper boabe si sare.Peste aceastea se adauga pestele,crestat in parti mai groase , vinul si se da la cuptor.
Din dand in cand se se mai stropeste pestele cu sos din tava.
La sfarsit se presara patrunjel verde taiat fin.
Ceapa taiata felii se caleste pe jumatate in ulei, se adauga usturoiul taiat marunt,rosiile taiate discuri,piper boabe si sare.Peste aceastea se adauga pestele,crestat in parti mai groase , vinul si se da la cuptor.
Din dand in cand se se mai stropeste pestele cu sos din tava.
La sfarsit se presara patrunjel verde taiat fin.
Ingrediente reteta
-
somn 2000 grame
-
rosii 1000 grame
-
ceapa 250 grame
-
vin alb 150 mililitri
-
ulei 150 mililitri
-
usturoi 1 bucati
somn la cuptor : 0 comentarii