- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 35 |
Descriere somn la cuptor
ingrediente:
1 kg somn; 200 grame de ceapa; 1 cutie de 250 grame de ciuperci
conservate, piper boabe, piper pisat,patrunjel, 2 linguri de pasta de
rosii, 150 ml ulei, 100 ml vin alb sec, 100 ml apa caiduta.
mod de preparare:
Pestele se curata, se împarte în portii, se sareaza si se lasa sa se
scurga. Ceapa se taie marunt si se caleste în 100 ml ulei, peste care
se pun ciupercile taiate. în acest sote se toarna bulionul, vinul si
apa si se lasa sa dea un clocot. Se unge o tava cu ulei, se presara
câteva boabe de piper, se aranjeaza bucatile de peste, peste care se
varsa sosul de ciuperci, se presara sare, piper pisat, patrunjel
tocat marunt. Se coace la cuptor circa 35 de minute. Somul se serveste
cald, cu patrunjel tocat pe deasupra
1 kg somn; 200 grame de ceapa; 1 cutie de 250 grame de ciuperci
conservate, piper boabe, piper pisat,patrunjel, 2 linguri de pasta de
rosii, 150 ml ulei, 100 ml vin alb sec, 100 ml apa caiduta.
mod de preparare:
Pestele se curata, se împarte în portii, se sareaza si se lasa sa se
scurga. Ceapa se taie marunt si se caleste în 100 ml ulei, peste care
se pun ciupercile taiate. în acest sote se toarna bulionul, vinul si
apa si se lasa sa dea un clocot. Se unge o tava cu ulei, se presara
câteva boabe de piper, se aranjeaza bucatile de peste, peste care se
varsa sosul de ciuperci, se presara sare, piper pisat, patrunjel
tocat marunt. Se coace la cuptor circa 35 de minute. Somul se serveste
cald, cu patrunjel tocat pe deasupra
Ingrediente reteta
-
somn la cuptor 1450 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
somn la cuptor : 0 comentarii