Detalii
Porti | 4 |
Timp | 60 |
Descriere somn pane
Se taie pestele in felii de 2-3 cm.Intr-o farfurie se bat ouale si inalta punem faina de malai.Se poate folosi si faina de grau dar crusta nu va mai fi atat de crocanta.Luam fiecare bucata de peste si o dam prin malai, apoi ou si iar malai. Dupa aceea, prajim fiecare bucata in suficient ulei.Este bine sa schimbam uleiul dupa fiecare rand de peste, deoarece malaiul ars care ramane in tigaie este destul de greu la stomac si, in plus, schimband uleiul, bucatile de peste pane vor fi aurii.
Se scoate pestele pe servetele de hartie sa se scurga de ulei.
Se serveste cu mujdei de usturoi in care s-au presat rosiile pentru a-i lua din iuteala.
Se scoate pestele pe servetele de hartie sa se scurga de ulei.
Se serveste cu mujdei de usturoi in care s-au presat rosiile pentru a-i lua din iuteala.
Ingrediente reteta
-
somn 1500 grame
-
oua 4 bucati
-
ulei 100 mililitri
-
faina de malai 200 grame
-
rosii 200 grame
-
usturoi capatana 1 bucati
somn pane : 0 comentarii