- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 20 |
Descriere somn pane
ingrediente:
1 kg somn fara cap
50 g faina
3 oua
100 g pesmet
100 ml ulei
sare si piper dupa gust
mod de preparare:
Se curata pestele de piele si os, se spala si se taie in portii;
Se da pestele prin faina, sare, oua si pesmet;
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, se pune pestele la prajit pe
ambele parti, se scoate si se scurge.
1 kg somn fara cap
50 g faina
3 oua
100 g pesmet
100 ml ulei
sare si piper dupa gust
mod de preparare:
Se curata pestele de piele si os, se spala si se taie in portii;
Se da pestele prin faina, sare, oua si pesmet;
Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, se pune pestele la prajit pe
ambele parti, se scoate si se scurge.
Ingrediente reteta
-
somn pane 1150 grame
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
somn pane : 0 comentarii